RAUVOLET bútorredőny rendszerek

 

 bútorredőny

 

Makulátlan, egységes felület, praktikus nyitásmód, modern megjelenés – ezt jelentik a RAUVOLET bútorredőnyök. Legyen szó valódi üveg, alumínium, nemesacél, vagy hangcsillapított kialakításról, a REHAU redőnyrendszerei nem okoznak csalódást. 

 

Rendelés mente: 

 

1. gyere be a bemutatótermünkbe az elképzeléseiddel, méretekkel (a  bútorredőny mintákon megnézheted élőben a különböző variációkat)

 

2. elkészítjük azonnal az árajánlatot, több féle variációban a Te méreteidre, igényeidre szabva

 

3. gondold át, rendeld meg, és két héten belül szállítjuk az bútorredőny szettet

 

 

rehau logo

bútorredőny

 

Termékismertető tájékoztató megtekintése /letöltése/ katt ide! 

16 oldalas pdf

 

Típusok (anyagok) - 4 féle

 bútorredőny - üveg bútorredőny - fém bútorredőny - acustic bútorredőny - műanyag
üveg /vetro-line/ fém /metallic-line/ akusztik /acoustic-line/ műanyag /interieur/

 


RAUVOLET vetro-line

A modern konyhabútorgyártás ma már elképzelhetetlen üveg ajtók, vagy üveg felületek nélkül. Az újjonan kifejlesztett RAUVOLET vetro-line rendszerrel REHAU egy teljesen egyedülálló megoldást kínál.

 

Valódi üveg bútorredőnyök

 

A REHAU ismét forradalmi újdonsággal jelent meg a bútoripari termékek piacán. A cég szakembereinek sikerült eddig két összeférhetetlen megoldást - az üveg bútorajtót és a bútorredőny technológiát - ötvözve teljesen új felületet kifejlesztenie.
A RAUVOLET vetro-line üveg bútorredőnyök valódi egyrétegű biztonsági üveg lamellákból készülnek. A rendszer további előnye, hogy a cég a már bevált C-BOX rendszerben szállítja a terméket, vagyis előre méretre gyártott, beszerelésre kész kazettás kivitelben, minden szükséges kiegészítővel egy csomagban.

 

bútorredőny - üveg bútorredőny - üveg bútorredőny - üveg 

 

Előnyök: 

 • Beépítésre kész kazettás rendszerként és szabvány méretekben is kapható
 • Kiegészítők (takaróprofil, fogantyúprofil és vezetősín) alumínium színben
 • Nagy terhelést kibíró biztonsági üveg
 • A felület nem karcolódik
 • Igény szerint individuális méretek és felületek kaphatók

Részletek:

A beszerelésre kész redőnykazettát és a síneket csak be kell csavarozni a szekrénybe és máris kész egy tökéletes redőnyös szekrény.

 • Redőnykazettát a korpuszban elhelyezni és felcsavarozni
 • Vezetősíneket felcsavaroszni
 • Takaróelemeket felpattintani
 • Vezetősín takarókat rátolni a sínekre

Desing:

Az 50 mm széles, egyrétegű biztonsági üveg a lamellákkal RAUVOLET vetro-line harmonikus és egybefüggő frontfelületet alkot. A biztonsági üveg erős külső behatásoknak is ellenáll, nem karcolódik. Az áttetsző felület nemessége és egyszerűsége lenyűgöző látványt nyújt. Design: “Satinato” savmart üveg felület, Klasszikus fekete vagy fehér, Alumínium kiegészítők

 
Választék:
 • szerelésre kész kazettás szett
 • 50 mm széles bizitonsági üveg lamellák
 • Takarólapok, fogantyúk és vezető sínek alu színben (E6EV1)
 • A standard konyhabútor méreteknek megfelelő szettek
 • Ajánlatkérésre egyedi méretek és felületek lehetségesek

 

Letöltés:

Technikai információk letöltése innen: termékinformáció pdf (katt ide).

 

Videó:


RAUVOLET metallic-line

Nemes külső - innovatív belső

 

magyar asztalos cikk erről a bútorredőnyről

 

 

 

Fém redőnyrendszerek

 

A REHAU bútorredőnyök azonban nemcsak üvegből, hanem műanyagból, és fémből is készülnek. A RAUVOLET metallic-line bútorredőny család alumínium lamellái kétféle színben, szálcsiszolt alumínium, ill. nemesacél színekben érhetők el . Az alumínium bútorredőny rendszer számos vízszintes és függőleges elvezetési módszerrel szerelhető. Vízszintes tájolás esetén a redőnyök elvezetése merev, vagy flexibilis sínrendszerrel történik, függőleges szekrények esetén pedig tengelyes, vagy csigás elvezetési módokat alkalmazunk. A RAUVOLET redőnyök meghatározott méretekben rendelhetők előre összeállított egységcsomagokban, illetve előre szerelt ún. kazettás rendszerként (C-BOX). Az előre szerelt kazettás rendszer nagy előnye, hogy azonnal beszerelhető a szekrénybe, az egységcsomagban minden szükséges alkatrész megtalálható. A RAUVOLET rendszer a nagyobb méretű szekrényredőnyökhöz különböző elven működő fékező berendezéseket is tartalmaz.

 

A könnyen kezelhető, igényes kialakítású funkcionális megoldások a modern konyhatervezésben alapvető feltételnek számítanak.

A RAUVOLET metallic-line redőnyrendszerrel REHAU a tömör alumínium vagy nemesacél megjelenését a műanyagból készült redőnyrendszerek kényelmes és funkcionális tulajdonságaival egyesíti. Ez többletértéket létrehozó kombináció!

A RAUVOLET metallic-line különböző szélességű lamellákkal és átfogó tartozékprogrammal járul hozzá a kreatív belsőépítészethez. A felhasználási lehetőségek sokrétűek.

 

bútorredőny - fém bútorredőny - fém bútorredőny - fém

 

Felhasználási területek:

A RAUVOLET metallic-line nemes megjelenést kölcsönöz a konyhának. A kreatív belsőépítészet számos további felhasználási területen is alkalmazható. A rendszer egyesíti a masszív aluminíumredőnyök lenyűgöző látványát és a sima tapintást a szabadalmazott REHAU technológiával.

 

Előnyök

 • Alumínium és gazdaságos polipropilén kombinációja
 • A REHAU technológia könnyű és csendes gördülést eredményez
 • Eltérő szélességű lamellák: 20 mm, 25 mm és 50 mm - sokoldalú design
 • Komplett rendszer fogantyúprofillal, takarólemezzel és redőnyvezető sínnel
 • Beépítésre kész szettként is szállítható
 • Összehangolt kiegyenlítő mechanika függőleges beépítéshez

Részletek:

 • alumínium, környezetbarát polipropilénnel kombinálva
 • a REHAU elem technológiája biztosítja a kezelési kényelmet és a könnyű mozgatást
 • 20 mm-es redőnyrendszer
 • egység csomagok fogantyú és takaróprofillal valamint eloxált alumíniumból készült vezető sínnel
 • összehangolt súlykiegyenlítő mechanika a könnyű függőleges mozgathatóság érdekében
 • standard méretű korpuszhoz alumínium és nemesacél felületű beépíthető szettek, akár raktárról is
 • szállítás már egy készlet rendelése esetén is

Desing:

Exkluzív felület valódi alumíniumból. Tökéletes "tükörsima nemesacél", metál-look hatás a különleges konyhai igények kielégítésére.

 

Tartozékok:

 • tömítőprofil
 • fogantyúprofil
 • csúszópapucs
 • csavarok a csúszópapucshoz
 • 26 mm vagy 29 mm-es fedősapkák

 

bútorredőny - fém        bútorredőny - fém 


 

RAUVOLET acoustic-line

Zajelnyelés a bútorfronton

 

A RAUVOLET acoustic-line egy teljesen új, akusztikailag hatásos, irodákban és munkahelyeken használható szekrény-redőnyrendszer. A szabadalmaztatott profilkialakításnak és az innovatív belső felépítésnek köszönhetően most először nyílik lehetőség zajelnyelésre a bútorfronton.

 

Az egyterű irodák egyik legnagyobb kihívása a megfelelő akusztikai viszonyok megteremtése. Ebben nyújt segítséget a REHAU zajelnyelő bútorredőny rendszere. A redőnylamellák akusztikus kialakításának köszönhetően hatékonyan csökkentik a belső terekben a zaj továbbterjedését. A rendszer számos irodaépületben bizonyította kiváló képességeit. Tudjon meg többet a REHAU RAUVOLET acoustic-line redőnyeiről!

 

bútorredőny - acustic bútorredőny - acustic bútorredőny - acustic

 

Munkahelyekre:

 

A nyitottság, az átláthatóság és a rövidebb kommunikációs utak iránti igény, valamint a zajszigetelő építőanyagok trendje új kihívásokat jelentenek a térakusztikai tervezésben. Az álmennyezetek üreges terei gyakran esztétikai és funkcionális szempontok áldozatául esnek, a térhatároló felületeket pedig számos esetben mellőzik a csoportos munkahelyek kialakítása érdekében. Ennek következtében egyre nagyobb figyelmet kapnak a munkahely szervezését szolgáló bútordarabok. Az akusztikailag hatásos felületek csökkentik a közvetlen zajterjedést, és védik a munkavállalókat a nem kívánatos (zavaró mértékű) zajhatásoktól. Egységes akusztikai megoldás azonban csak a padló, az álmennyezet és a bútorzat különböző termékeinek célirányos kombinációjával érhető el.

 

Tulajdonságok:

 

A RAUVOLET acoustic-line kiváló rendszer, amely a bútorzaton keresztül gondoskodik a zajelnyelésről. A szélessávú zajelnyelés kiválóan elnyeli a zajokat a mély- és magasfrekvenciás tartományokban, és csökkenti a zajterhelést a munkahelyeken jellemző beszédhangtartományban (150-4000 Hz).

A polipropilén szerkezeti anyagból készült, szabadalmaztatott termék speciális profilgeometriával és folyamatos perforálással rendelkezik, az üreges kamrás profil belseje pedig akusztikus fátyolszövettel van kibélelve.

Az új 12 mm-es RAUVOLET acoustic-line termékváltozattal a rendszer áw = 0,8 zajelnyelési szintet ér el, azaz megfelel a B „nagymértékben zajelnyelő” kategóriának.

A 8 mm-es RAUVOLET acoustic-line termékváltozat áw = 0,75 zajelnyelési szintjével a C „zajelnyelő” zajelnyelési kategóriába sorolható.

 

Előnyök:

 • Szélessávú zajelnyelés
 • Funkcionális bútorelem: akusztika és tárolótér kombinációja
 • Zajelnyelés és -árnyékolás a munkatársak közelében
 • Rugalmasan használható
 • Bútorok funkcionális felületeinek kiküszöbölése

 

Változatok:

A RAUVOLET acoustic-line méretre szabott szekrényredőny, amely szekrényekhez és térelválasztó falakhoz kapható 8 és 12 mm-es vezetősínekkel. A színek és a mintázatok egyedileg kiválaszthatók.

További alkalmazásokhoz kérje tanácsunkat!

 

Kitüntetések:

A nemzetközi formatervezési versenyeken nemcsak olyan termékeket keresnek, amelyek az esztétika terén intelligensek és iránymutatóak, hanem olyanokat is, amelyek a funkciók és a minőség terén meggyőzőek. A mindenkori szakértői zsűrik által a zajelnyelő szekrényredőny-rendszereknek ítélt különböző kitüntetések a magas formatervezési szakértelmet és innovációs készséget igazolják.

 


 RAUVOLET Interieur

A kreatív bútorgyártásért

 

A REHAU a RAUVOLET Interieur programmal a az egyéni szekrénykialakítást szolgáló, tökéletesen egymásra épülő redőnyrendszert kínál.

 

bútorredőny - műanyag bútorredőny - műanyag

Előnyök

 • Alapanyag: PVC vagy PP
 • Komplett rendszer fogantyúprofillal, takarólemezzel és redőnyvezető sínnel
 • Rendszerösszetevők és tartozékok megjelenésben és működésben optimálisan egymásra hangolva
 • Max. 5 iratrendező-magasságig használható
 • Vízszintes és függőleges beépítés is lehetséges
 • REHAU által optimalizált technológia
 • Flexibilis redőnyvezető variációknak köszönhetően minden szekrénytípushoz alkalmas
 • Szállítható dobozonként vagy kompletten konfekcionálva, beszerelésre kész szettként

Felhasználási területek:

A RAUVOLET Interieur egyedi lehetőségeket kínál mind a vízszintes, mind a függőleges szekrénykialakításra.

 • irodák
 • konyhák
 • fürdőszobák
 • létesítmények
 • bankok
 • üzletek
 • vásárépítés

 

Változatok:

Nagyobb rugalmasság az elvezetés módjaiban is.. A vizszintes felhasználás területén három rendszer is rendelkezésre áll

 • Frame: a korpuszra csavarazható sín
 • Top: a korpuszba csavarrozható sín
 • Classic: a bemarható sín
A függőleges kialakításra a program a rendszerek sokaságát kínálja a kis Caddy-től a szekrényfalig.
 • súlykiegyenlítő rendszer
 • vertikálisfékek a bemarhtó síneken és csigákon

Desing:

A felületi optika teljes sokszínűségét négy design-irányvonal fedi le:

 • color-line: három közkedvelt szín: szürke, fehér, fekete
 • decor-line: a fautánzatok: juhar, cseresznye, körte, bükk és aluminium
 • creative-line: az átlátszó optika
 • metallic-line: a valódi aluminium és nemesacél kivitel.

Tartozékok:

 • redőnyprofil
 • fogantyúprofil
 • takaróprofil
 • sínrendszer
 • súlykiegyenlítő
 • fogantyú
 • zár

 

Raktárkészlet

A honlapunkon a termékek a gyártó/beszállító széles - adott esetben teljes - választékát mutatják. Raktárkészletünkön nincs a teljes választék, de minden a honlapunkon szereplő terméket - a beszállítások gyakoriságának köszönhetően - rövid időn belül beszerzünk. Az aktuális raktárkészletről érdeklődjön elérhetőségeink egyikén. Kollégáink szívesen állnak rendelkezésére.

Ajánlatkérés

Az alábbi űrlap kitöltésével bövebb információt kaphat termékeinkről. Kollégáink 48 órán belül a megadott elérhetőségek egyikén felveszik Önnel a kapcsolatot. Biztosítjuk, hogy az Ön által megadott adatokat a jövőben csak az ABH-System Kft. használja.

Személyes adatok:

A megjelölt mezők kitöltése kötelező!
*Név:
*E-mail cím:
Cégnév:
*Város:
*Telefonszám:

Ajánlatkérés részletei:

Kérjük ide írja le a megrendelni kívánt termék részleteit, mennyiséget, kiszállítás helyszínét, előzetes munkálatok jellegét, stb.

Fájl feltöltése:


Feliratkozás hírlevélre

Értesüljön első kézből újdonságainkról, akcióinkról: Iratkozzon fel hírlevelünkre!


Név:
E-mail cím: