Kronodesign® Trends 2020/21 kollekció

 

Az új 2020-as kollekció a 2018-as kollekció bővítése. 

 

Annak érdekében, hogy elkötelezzük magunkat a világ minden tájáról érkező tervezési trendek folyamatos egybeolvadása mellett, a legújabb Trends 20/21 kollekció sorozat izgalmas új mintákat kínál Önnek. Több karaktert hozottunk a dekorációkba, egyre realisztikusabb textúrákkal és színnel, folytatva a táblák életét, az élet a táblák életét.

 

Krono Trend 2020-2021

 

 Új termék akció: -10%

Érvényes 2020.05.31-ig, a szerződött partnereinknek a meglévő kedvezményen felül értendő!

2020. árpilis 1-től 6%-kal megemeltük árainkat az euró-forint árfolyamváltozása miatt.  

 

Krono Trend 2020-2021 Új Kronodesign Trend 20/21 füzért keresse nálunk! Ára: 1500 Ft (bruttó)

 

 

TRENDEK 20/21 ÁTTEKINTÉS /kattints a képre a lista betöltéséhez/

 

Krono Trend 2020-2021

Krono Trend 2020-2021

Krono Trend 2020-2021

Krono Trend 2020-2021 

 

 

LAMINÁLT LAPOK

 

A dekorfejlesztő csapat odaadó munkájának köszönhetően az eddigi 135 dekorból álló laminált lap kollekciónk mellé 18 új laminált lap dizájnt fejlesztettek. A kínálatba bekerült 13 új fadekor (11 tölgy és 2 szil) közül külön is kiemelendő a faanyagok újrafelhasználását szimbolizáló ‘Öreg tölgy’ dekorcsalád, mely a különböző szélességű, hosszú deszkák által alkotott felületet kombinálja a hasadt, gatter-vágott öreg fa jellegzetes jegyeivel. A fadekorok mellett az új kollekció része az ipari ihletettségű, a cement és fém ötvözetét tükröző ‘Flow’ dekorsorozat (5-féle anyagreprodukció), mely az új, sokarcú ‘Rust’ felülettel párosítva szárnyakat adhat a kreatív tervezésnek.

 

MUNKALAPOK

 

A Trends 20/21 kollekció munkalap dekorjai a mindennapi élet színes és sokoldalú karakterét tükrözve új megvilágításba helyezik a klasszikus kő, márvány és faanyagok megjelenését. A Globális kollekció részét képező 50 munkalap dekorhoz 12 új munkalap dizájnt fejlesztettünk, melyből 5 dekor klasszikusan posztformingolt kialakítású, míg 7 dekor ABS élzárású szögletes megjelenést kapott. Az új munkalapokkal párhuzamos két új munkalap felületi struktúrát is fejlesztettek: a Palazzo Touch (PH) a vintage márvány és zsírkő természetes textúráit hivatott megeleveníteni, míg a Glitter Matt (GM) felület egy elegáns, finom és selymes tapintású matt textúra, melynek felületén megcsillan az alumíniumpor szembeszökő ragyogása.

 

SLIM LINE MUNKALAPOK

A fehér, szürke és fekete színű maganyaggal készülő ultravékony Slim Line kompaktlemez pultok a legújabb, kortárs dizájn trendeket tükrözik. A dekoratív, ugyanakkor rendkívül ellenálló és tartós felületek az új fejlesztéseknek köszönhetően immár 8 dizájn változatban lesznek elérhetőek kínálatunkban. Az újonnan bevezetésre kerülő termékek két vadonatúj felülettel lettek párosítva. A Palazzo Touch (PH) felület a palalemezek struktúráját eleventíti meg, míg az Authentic Fine (AF) struktúra kompromisszumok nélküli, ujjlenyomatmentes matt felületet biztosítja.

 

MINTÁK 

A Kronodesign® Trends 20/21 kollekcióhoz kapcsolódóan a laminált és munkalap dekorok mintavágása elkészült. Az ‘élő’ minták mellett, az új kollekcióhoz külön Trends 20/21 dekorfűzér is készült, melyet 1500 Ft darabáron, raktárkészletről azonnal tudunk biztosítani partnereink számára.

 

Hiszünk benne, hogy a Kronospan Globális Kollekció meglévő impozáns dekorvilága a Trends 20/21 City Vibes kollekció új fejlesztéseivel kiegészülve mindenki számára kitűnő lehetőséget nyújt kreativitásának kibontakoztatásához, illetve egyedi stílusának kifejezéséhez. Legyen szó klasszikus vagy modern ízlésvilágról, dekorjaink között biztosan mindenki megtalálja kedvencét.

 

ÚJ FELÜLETI STRUKTÚRÁK
 
RT Rust NEW
A 'stucco' textúra hűen tükrözi a beton és a fém felületek eredeti megjelenését. Ideális választás a népszerű városi stílus kedvelőinek.
PH Palazzo Touch NEW
A vintage stílusú márvány és zsírkő felületi struktúrája ihlette a kettős fényes felületet, mely csiszolt, viaszos érzetű tapintásával tökéletesen megjeleníti a természetes repedéseket és mélyedéseket.
GM Glitter Matt NEW
Elegáns matt textúra, amely tökéletesen ötvözi a selyem puha tapintását az alumínium szemcsék kifinomult csillogásával.
AF Authentic Fine NEW
Bársonyosan lágy tapintású felületi struktúra, ujjlenyomat mentes felülettel.

 

Bármiféle kérdés esetén szívesen állunk rendelkezére!

 

Letölthető Kronospan bútorlap katalógus:

     
Krono Trend 2020-2021   Krono Trend 2020-2021

 

 

Raktárkészlet

A honlapunkon a termékek a gyártó/beszállító széles - adott esetben teljes - választékát mutatják. Raktárkészletünkön nincs a teljes választék, de minden a honlapunkon szereplő terméket - a beszállítások gyakoriságának köszönhetően - rövid időn belül beszerzünk. Az aktuális raktárkészletről érdeklődjön elérhetőségeink egyikén. Kollégáink szívesen állnak rendelkezésére.

Ajánlatkérés

Az alábbi űrlap kitöltésével bövebb információt kaphat termékeinkről. Kollégáink 48 órán belül a megadott elérhetőségek egyikén felveszik Önnel a kapcsolatot. Biztosítjuk, hogy az Ön által megadott adatokat a jövőben csak az ABH-System Kft. használja.

Személyes adatok:

A megjelölt mezők kitöltése kötelező!
*Név:
*E-mail cím:
Cégnév:
*Város:
*Telefonszám:

Ajánlatkérés részletei:

Kérjük ide írja le a megrendelni kívánt termék részleteit, mennyiséget, kiszállítás helyszínét, előzetes munkálatok jellegét, stb.

Fájl feltöltése:


Feliratkozás hírlevélre

Értesüljön első kézből újdonságainkról, akcióinkról: Iratkozzon fel hírlevelünkre!


Név:
E-mail cím: