Egger bútorlapok felületei

A képre kattintva megnyílik a gyár honlapjának ide vonatkozó oldala angol nyelven.

A kép alatt olvasható a magyar nyelvű leírás.

 

Zoom Egger felületi struktúrák

SM Seidenmatt Sima, lakkhoz hasonló felület struktúra nélkül. Főként uni színeknél kerül alkalmazásra.
ST2 Diamond Szemcsés gyöngyhatású felület, közepesen Fényes. Alkalmas fémes dekorokhoz, uni színekhez és kőutánzatokhoz.
ST3 Woodpore Markáns és egyenes vonalú fapórusok nyitott pórusú hatással. Alkalmazható Fehér és fekete uni színeknél és erősen porózus fadekoroknál.
ST9 Perfect Matt Igen finom, matt, meleg és lágy tapintású felület, meggyőző felületi tulajdonságok. Világos és sötét fadekorokhoz valamint természetes hatású fantázia dekorokhoz.
ST11 Natural Pore Természetes pórus fafelületeken, matt és fényes hatás keveredése. Szabálytalan formák kombinációja a pólusok hosszában. Kiemeli a fautánzat természetességét bizonyos uni színekkel is kombinálható.
ST15 Office Sík, lakkhoz hasonló felület a megfelelő felületi tulajdonságokkal. Számos fa-, uni- és fantázia dekorhoz használható.
ST22 Matex Mélyen kefélt felület csillogó és matt sávokkal és fához hasonló jelleggel. Használható csíkozott fautánzatokhoz, fantázia dekorokhoz és uniszínekhez.
ST24 Finepore Sík, egyenletes pórusok nagyobb kihagyásokkal. Közepes fényességi foka miatt számos fautánzaton használható.
ST30 Fényes Finom fényű bútorlap és élanyag. Elegáns optikai hatás. Harmonikus kombináció a matt felületekkel. Dekorban, lamináltban, élanyagban.
ST70 Elegance Sík, sima felület egy polírozott kőutánzat természetes jellegével. Márványutánzatokhoz is használható.
ST72 Topface Gyöngyhatású felület. Kifejező, enyhén fényes. Kő- és gránitutánzatokhoz.
ST82 Granito Mélyen dombornyomott felület robusztus felületi tulajdonságokkal. Homokfúvott hatás. Gránit- és markánsabb kőutánzatokhoz használható.
HG Hochglanz Sík, sima, magasfényű felület egy polírozott kőutánzat hatásával. Alkalmas kő-, gránit- és márványutánzatokhoz.

 

Raktárkészlet

A honlapunkon a termékek a gyártó/beszállító széles - adott esetben teljes - választékát mutatják. Raktárkészletünkön nincs a teljes választék, de minden a honlapunkon szereplő terméket - a beszállítások gyakoriságának köszönhetően - rövid időn belül beszerzünk. Az aktuális raktárkészletről érdeklődjön elérhetőségeink egyikén. Kollégáink szívesen állnak rendelkezésére.

Ajánlatkérés

Az alábbi űrlap kitöltésével bövebb információt kaphat termékeinkről. Kollégáink 48 órán belül a megadott elérhetőségek egyikén felveszik Önnel a kapcsolatot. Biztosítjuk, hogy az Ön által megadott adatokat a jövőben csak az ABH-System Kft. használja.

Személyes adatok:

A megjelölt mezők kitöltése kötelező!
*Név:
*E-mail cím:
Cégnév:
*Város:
*Telefonszám:

Ajánlatkérés részletei:

Kérjük ide írja le a megrendelni kívánt termék részleteit, mennyiséget, kiszállítás helyszínét, előzetes munkálatok jellegét, stb.

Fájl feltöltése:


Feliratkozás hírlevélre

Értesüljön első kézből újdonságainkról, akcióinkról: Iratkozzon fel hírlevelünkre!


Név:
E-mail cím: