A meranti rétegelt lemez

Származás: Dél-kelet Ázsia (Malajzia, Indonézia)
Fafaj: minden rétegében 1,2 - 2 mm vastag meranti furnér. (A meranti egy dél-kelet ázsiai fafaj, rugalmas, jól terhelhető, erős fa. Indonéziából és Malajziából importálva, a termék világos színe és alacsony ára miatt világszerte népszerű választás a gyártók és az építők számára.)
Minőség: BB/CC a BS 6566 szabvány szerint. Zárt, csiszolt felület, illesztett takarófurnér, színeltérésekkel, hátoldalon kisebb javításokkal.
Táblaméret: 2440 * 1220 mm
Vastagság: 3,6- 5- 9- 10- 12- 15- 18 mm
Sűrűség: 500-700 kg/m3
Ragasztás:

WBP vízálló. A WBP a "Water Boiled Proof" kifejezésre utal. A rétegelt lemez hosszabb ideig ki lehet téve az időjárásnak, a víznek és a nedvességnek. WBP nem egy adott ragasztó neve, hanem csak egyfajta tulajdonsága a ragasztónak. Ha egy ragasztó WBP tulajdonsággal rendelkezik, akkor a ragasztó WBP ragasztónak nevezhető. 

A WBP egy ragasztási szabvány, amelyet Nagy-Britanniában fejlesztettek ki, és amelyet a British Standards Institution 1203: 1963 szabvány "A rétegelt lemezek szintetikus gyanta ragasztói (fenol és aminoplasztika)" című előírásai tartalmaznak. Ez a szabvány a rétegelt lemez ragasztók négy kategóriáját azonosítja a tartósság alapján. A WBP a legtartósabb osztályozás.

Formaldehid kibocsátás: E1
Felület: Csiszolt
Csomagolás, szállítás, tárolás: Szállítás rakodólapon. Fedett, száraz, nedvességtől és fagytól mentes térben kell tárolni. Szállítás közben esőtől, hótól védeni kell.
Megmunkálhatóság: Hagyományos kézi- és gépi szerszámok, valamint a korszerű (keményfémlapkás) megmunkáló szerszámok egyaránt alkalmasak
Felhasználási területek:
  • Nagyobb szilárdsági igénybevételű helyeken
  • bútor- épületasztalos ipar (kárpitos bútorváz, polc, fiók, rádió, TV káva, álmennyezet, falburkolat, kiállítási stand)
  • járműipar (vagon-, autóbusz-, lakókocsi- hajógyártás)
Termék előnyei:
  • nagy hajlítható szilárdsággal rendelkezik, ezért előnyösen használható azokon a helyeken, ahol a tartós szilárdság elsőrendű követelmény
  • jól felületkezelhető
  • nagy lapméret
  • dekoratív felület
  • tömörfát helyettesíthet

Raktárkészlet

A honlapunkon a termékek a gyártó/beszállító széles - adott esetben teljes - választékát mutatják. Raktárkészletünkön nincs a teljes választék, de minden a honlapunkon szereplő terméket - a beszállítások gyakoriságának köszönhetően - rövid időn belül beszerzünk. Az aktuális raktárkészletről érdeklődjön elérhetőségeink egyikén. Kollégáink szívesen állnak rendelkezésére.

Ajánlatkérés

Az alábbi űrlap kitöltésével bövebb információt kaphat termékeinkről. Kollégáink 48 órán belül a megadott elérhetőségek egyikén felveszik Önnel a kapcsolatot. Biztosítjuk, hogy az Ön által megadott adatokat a jövőben csak az ABH-System Kft. használja.

Személyes adatok:

A megjelölt mezők kitöltése kötelező!
*Név:
*E-mail cím:
Cégnév:
*Város:
*Telefonszám:

Ajánlatkérés részletei:

Kérjük ide írja le a megrendelni kívánt termék részleteit, mennyiséget, kiszállítás helyszínét, előzetes munkálatok jellegét, stb.

Fájl feltöltése:


Feliratkozás hírlevélre

Értesüljön első kézből újdonságainkról, akcióinkról: Iratkozzon fel hírlevelünkre!


Név:
E-mail cím: